HELLO INSPO

De Goldfish Favorites van…

 

Waarom één dag feesten als het ook een heel jaar kan? 

Yes! Ons jubileumjaar wordt er één in échte #goldfishstyle. 

Welkom terug op ons Goldfish terrazza, waar we jou feestelijk verwelkomen met onze classic mimosa-en-snoepjes-combi, met leuke verrassingen, met superveel enthousiasme en…

met elke maand een Special Goldfish Guest.

De favorieten van…

Hello inspo! Elke maand vragen we een voor ons superdierbare en inspirerende #goldfishguest om onze shop in te duiken en een eigen capsulecollectie vol Goldfish favorites samen te stellen. Eerst aan de beurt: meteen drié geweldige girls. Otilia, Eloïse en Yelena, de toffe dochters van Tiany Kiriloff, shoppen al net zo lang bij Goldfish als Goldfish bestaat. Yay! Speciaal voor onze tiende verjaardag selecteerden ze hun aller-lievelingsoutfits.

 

 

 

The Goldfish Connection: ‘we go way back’

Tiany: “Eva en ik kenden elkaar al van voor het Goldfish-tijdperk, toen Eva nog voor het FFI (Flanders Fashion Institute) werkte. Ze vertelde me over haar plan om een webshop met écht toffe kinderkledij te beginnen (ze was tien jaar geleden één van de eersten in ons Belgische kindermodelandschap die zich daar aan waagde) en dat vond ik zo superwijs. Ik weet nog dat ik dacht: ‘wij twee, wij gaan elkaar proberen te steunen, anywhere we can’. Dat was toen zo, en nu nog steeds.”

 

Goldfish love: ‘I <3 de funfactor’

“Wat is Goldfish voor mij? Gewoon pure fun. Heerlijk hoe Eva er altijd een zotte mix van kleuren, stijlen en materialen uitpikt. Nooit te braaf, I love it. Ook tof: Goldfish selecteert bewust dié labels die het beter willen doen. Merken die de natuur respecteren, die voor eerlijke en ethische productie staan. Ik heb veel liefde voor fashion en mode blijft forever mijn dada, maar ik kan niet ontkennen dat het dubbel aanvoelt. Daarom: liever één prachtig, mooi geproduceerd stuk met een verhaal, dan een hoop wegwerp-items.”

 

Mix & match: ‘durf de bal ook eens compleet mis te slaan’

“De meisjes hebben mij als voorbeeld (lacht). Het is dus niet gek dat ook zij volop voor zotte combo’s gaan. Ik hou daarvan: buiten de lijntjes kleuren, een streep op een bloem dragen, minder obvious kleurencombinaties, en ook gewoon… durven om de bal eens volledig mis te slaan. Ik vind dat de meisjes daar ook hun speelruimte in moeten krijgen en ik laat ze volop experimenteren. Meestal met een heerlijk eclectisch resultaat.” 

“Een stijl kan je niet zomaar ‘opkleven’, die komt van vanbinnen. Mode is – voor mij – een supermooie manier om je binnenkant te accentueren, aan de buitenkant. Ik kan er dan ook elke dag helemaal anders uitzien, omdat ik me anders voel.”

 

De Goldfish Favorites Capsule: “girlier, een stoere fashion twist en beetje een loose cannon’

De stijl van de meisjes laat zich ook totaal niet in een hokje stoppen (dat hoeft ook helemaal niet vind ik, weg met hokjes!), maar de overall vibe? Yelena is wat girlier, Eloïse houdt van een fashion twist met een stoere touch en Otilia is gewoon nog een loose cannon: ze pikt er alles uit wat haar in het oog springt, maar ze weet wel goed wat ze wel en niet wil dragen. Bij haar outfits heb ik, voor de veiligheid, een beetje geassisteerd bij de styling (lacht) en ook nog wat toffe, fluffy accessoires toegevoegd. De twee oudsten zijn enthousiast de winkel ingedoken met een stylingrek en hebben hun outfits helemaal zelf gecombineerd. Proud mommy!

 

De coups de coeur van dit seizoen: “brave kraagjes en bralette-topjes”

Brave kraagjes! Die vind ik echt magnifiek. Van Morley spotte ik een paar tops met kraagjes waarvan ik dacht: verdorie, waarom bestaat dit eigenlijk niet in mijn maat? Zo’n kraagje combineer ik graag met een tof, mouwloos vestje erbij, of een leuke oversized blazer met een dikke, vette ruit erop.

Ook te tof: bralette-topjes. Je ziet ze nu ook veel terugkomen in de damesmode. Yelena koos er eentje van Les Coyotes: een blauw, gebreid modelletje. Staat leuk over een hemd!

 

 

Haar Happy Birthday Goldfish-wens 
“Een dikke, happy birthday Eva. 
Ik ben zo blij dat wij een klein beetje mochten meewerken aan die prachtige droom van jou.”

 

Klik hier voor de items van Tiany en de girls.