HELLO INSPO

De Goldfish Favorites van…

 

Waarom één dag feesten als het ook een heel jaar kan? 

Yes! Ons jubileumjaar wordt er één in échte #goldfishstyle. 

Welkom terug op ons Goldfish terrazza, waar we jou feestelijk verwelkomen met onze classic mimosa-en-snoepjes-combi, met leuke verrassingen, met superveel enthousiasme en…

met elke maand een Special Goldfish Guest.

De favorieten van…

Hello inspo! Elke maand vragen we een voor ons superdierbare en inspirerende #goldfishguest om onze shop in te duiken en een eigen capsulecollectie vol Goldfish favorites samen te stellen. Deze maand: onze allerliefste Roosje T’Seyen, mama van Jules (6) en Lucie (3) en #forevergoldfishfamily.

 

Klik op de foto's om Roosje's favoriete items te shoppen. 

 

The Goldfish Connection: ‘nog altijd familie’

Roosje: “Eva en Sofie waren nooit gewoon collega’s: Goldfish, dat is een echt familietje. Ook voor de kinderen is de winkel als een tweede thuis. Jules komt er over de vloer van voor hij kon stappen en Lucie is er praktisch geboren (lacht). Ze hebben nooit het gevoel dat ze ‘naar een klerenwinkel gaan’. Goldfish is basically zoals hun kleerkast. Een héle toffe kleerkast, wel.”

 

Goldfish love: ‘kinderen mogen kinderen zijn’

“Dat vond ik al leuk toen ik er werkte, en nog steeds wanneer ik zelf met mijn twee aapjes kom winkelen: kinderen mogen bij Goldfish gewoon kinderen zijn. Kleren kiezen en passen met kleuters is leuk, maar kan ook heftig zijn voor je zenuwen (lacht). Toch aangenaam als je dan als ouder al niet hoeft te stressen als er efkes een van de kinderen het uithangt. Dat maakt de shopervaring voor mij nog beter. Voor alle duidelijkheid: ik koop die van mij ook om met een zakske van de Zoet hé. En nadat ze hebben gepast, kies ik in alle rust wat er mee naar huis gaat, terwijl zij een filmpje op mijn telefoon kijken.”

 

Niet in hokjes: “ik kijk zowel voor Jules als Lucie ‘vanvoor’ en ‘vanachter’ in de winkel”

“Vaak haal ik een Bobo sweater uit de Goldfish-kast en kan ik écht niet kiezen of hij nu het tofst zou staan bij Jules of bij Lucie. Wie van de twee hem krijgt, hangt dan af van de maten die nog beschikbaar zijn. Als Jules’ maat er nog is, kies ik die. Lucie draagt toch echt zo goed als alle kleren van Jules door, dus zo haal ik ‘twee rondjes’ uit één sweater. Ik vind het plezant dat je bij Goldfish niet in ‘meisjes- en jongenskleren’ hoeft te denken. Voor Jules koop ik de roze broek die vooraan in de winkel ligt, terwijl Lucie naar huis gaat met de stoere, geruite jogger die achteraan lag uitgestald.”

 

De Goldfish Favorites Capsule: ‘heel veel kleur en prints’

“We kozen voor heel veel kleur en ook redelijk wat Bobo-stuks. Ik merk dat ik die drukke, kleurrijke prints er blijf uithalen, omdat ik er zélf ook gewoon zo vrolijk van word. Voor Jules is comfort belangrijk: gemakkelijk aan en uit, wat toffe kapjes, een comfy broek. Lucie draagt die combi van ‘het zachte broekje met het sweatertje’ even graag. Maar ze kan ook een girly jurk aantrekken, en die er op de ene of de andere manier toch stoer doen uitzien. Voor mezelf ben ik een beetje los gegaan in The Mom Department. Bobo voor de dames: ik ben er elke keer weer weg van.”

De Goldfish-stylingtip: ‘geef Sofie en Eva eens carte blanche’

“Een aanrader: Sofie of Eva eens volledig hun zin laten doen met de styling. Sofie kiest bijvoorbeeld helemaal in mijn stijl, maar toch is het resultaat anders dan wanneer ik het zou hebben gekozen. Ik weet niet hoe ze het doet, maar ze stopt er een sous-pull of een giletje bij en ineens… magic happens. Sofie kan een outfit instant naar een zot niveau tillen.”

 

 

Haar Happy Birthday Goldfish-wens 
“Dat er nooit meer zo’n stom, rampzalig jaar als dat coronajaar hoeft te komen. En ook dat Goldfish een gevestigde waarde mag blijven in ons kindermodeland. Goed bezig, meisjes!”

 

 

Klik hier om Roosje's favoriete items te shoppen.