HELLO INSPO

De Goldfish Favorites van…

 

Waarom één dag feesten als het ook een heel jaar kan? 

Yes! Ons jubileumjaar wordt er één in échte #goldfishstyle. 

Welkom terug op ons Goldfish terrazza, waar we jou feestelijk verwelkomen met onze classic mimosa-en-snoepjes-combi, met leuke verrassingen, met superveel enthousiasme en…

met elke maand een Special Goldfish Guest.

De favorieten van…

Idealisten, creatievelingen en gepassioneerde onderneemsters. Fans van het Ibiza aan de Dijle, allebei mama van een megaschattige baby én - vast niet bepaald toevallig - zussen. Yes, schrijfster en coach Eva (31) en merkmaker Ella Daeleman (28) zijn een opmerkelijk duo. Met nog een overeenkomst op het lijstje: hun voorliefde voor vrolijke baby-outfits.  

Dus… hello inspo! 

Eva en Ella doken heel enthousiast ons Baby Department in. De buit? Een blije én duurzame baby-herfstgarderobe voor Eva’s dochtertje Moon (net 1 geworden) en Ella’s guitige spruit Willo (8 maanden). We present: de Goldfish Favorites van de zusjes Daeleman!

 

 

 

The Goldfish Connection: “Mechelse onderneemsters united!”

Eva: “Een paar jaar geleden ruilde ik de Dijle in voor de Noordzee, maar ik heb wel jarenlang in Mechelen gewoond. Samen met mijn vriendinnen uit het Mechelse was ik erbij toen de Goldfish-winkel feestelijke opende. En natuurlijk: Eva en ik zijn naamgenoten, dat is sowieso tof! Ik heb altijd een grote bewondering gekoesterd voor de eigenheid waarmee Goldfish de wereld in is gekomen. There is nothing like Goldfish. Dat meen ik echt.” 

Ella: “De Mechelen-connection! Eva is gewoon een superleuke vrouw én ook een Mechelse onderneemster. We komen elkaar geregeld tegen. Voor Willo’s outfits koop ik veel op Vinted, maar als ik voor iets nieuws ga, dan spring ik met plezier bij Goldfish binnen.”

 

Goldfish love: “Saaie kleren bestaan hier niet”

Eva: “De humor! Bij Goldfish zijn kleren niet, nooit, jamais saai. Ik hou van fel en vrolijk, maar als je liever natuurtinten ziet of graag voor sober gaat, vind je er ook een outfit die toch niet braaf of mainstream is. Niet alleen voor je kinderen, trouwens. Omdat ik nu al een paar jaar aan de kust woon, had ik de nieuwsflits een beetje gemist, maar wow! Op de bovenverdieping, bij de teens & moms, zag ik zo veel toffe spullen voor mezelf! Een nieuwe schatkist die voor me opengaat (lacht).”

Ella: “Ik vind het geweldig dat je bij Goldfish echt nog die felle kleuren en toffe printjes kan vinden. Het mag allemaal wat ‘luid’ zijn voor mij. Ook kwalitatieve basics die eindeloos veel wasbeurten meegaan, shop ik bij Goldfish. Bobo Choses, Emile et Ida en 1+ In the family zijn mijn favorieten.”

 

Duurzaam shoppen voor je kiddo: “Onze beste tip? Ga voor oversized”

Eva: “Ik vind het fijn dat Goldfish ook veel duurzame keuzes maakt. Eva selecteert merken op kwaliteit, op de manier waarop ze produceren. Kleren die - in elke zin van het woord - juist gemaakt zijn, daar betaal je een juiste prijs voor. Dat kan niet anders. Volgens de standaarden die voor mij belangrijk zijn, kan ik voor mijn dochter niet elk seizoen een nieuwe garderobe kopen. Negentig procent van Moons kleerkastje is tweedehands. En dan zijn er die paar stuks, waarvan ik gewoon voél ‘dié moet ik kopen’. Omdat ik weet dat Moon ze wel dertig of meer keer zal dragen.” 

 “De stuks waarin ik investeer, koop ik vaak bij Goldfish. Nog een bonus: je vindt er stukken die zo ‘eigen’ zijn, dat ze de seizoenen overstijgen. Daarom koop ik Moons outfits vaak oversized. Vorig jaar shopte ik een kleurige sweater van Bobo Choses: die zat toen nog gezellig ruim, past dit jaar perfect en wie weet is het volgend jaar een bolerootje (lacht). En daarna kan ik de sweater nog prima weggeven voor een tweede rondje, of doorverkopen.”

Ella: “Wat ik op Vinted koop, vul ik aan met merken die lang meegaan. Ik koop enkel mooie katoenen stoffen die goed wassen. Ik let ook op ‘hoe lang gaat dit stuk mee?’. Daarom shop ik veel op de groei. Als je me zou vragen wat Willo’s stijl is, zou ik ‘tof oversized’ antwoorden. Hij draagt bijvoorbeeld al drie maanden dezelfde T-shirts en die beginnen nu stilaan ‘op maat’ te komen.”

 

 

De Goldfish Favorites Capsule: “Een vrolijke boel, en alles past op alles!”

Ella: “Ik hou van dat idee van de capsulekleerkast, van ‘alles past op alles’. Dus hebben we, voor ons mini-collectietje, stuks gekozen die je allemaal onderling kan mixen. Ik merk dat ik het snelst grijp naar de statement pieces, de prints die écht in het oog springen. Dat is het toffe: je kan die sprekende prints met elkaar laten clashen, of je doet er een basicje bij. In Willo’s geval is dat dan ‘iets met strepen’. Daar heeft ie al een aardige collectie van: streepjes passen toch echt overal bij?”

Eva: “Moon is nu een jaar, en nu merk ik: hé, er is echt zoiets als een Moontjes-stijl. Ze begint ‘m zélf ook al aan te voelen (lacht). Toen ik haar de roze trui aan trok, slaakte ze echt zo’n ‘ooooh’-kreetje. Felle, vrolijke kleuren staan haar goed. Het mag wat fun zijn, met een hoekje af. Ook tof: dat je die kleine patatjes eigenlijk zonder al te veel nadenken vanalles bij elkaar kan aantrekken, en dat dat altijd lollig is.”

Hun Happy Birthday Goldfish-wens

“Wij vinden het ontzettend tof dat Eva, na tien jaar, nog altijd zoveel fun beleeft aan haar job. Dat voel je zo hard. Dus, onze verjaardagsboodschap voor Goldfish? Doe gewoon heerlijk voort”. 

 

 

Eva Daelemans nieuwe boek ‘En dan vraag ik me af: doe ik het wel goed, het leven?’ ligt vanaf 30 november in de winkel, maar je kan het nu al pre-orderen. www.evadaeleman.be

 

Ella Daeleman is merkmaker bij haar eigen ‘Met hart en stiel’: ze focust op merken en projecten met een duurzame missie. www.methartenstiel.be

 Klik hier voor de items van Eva en Ella.