HELLO INSPO

De Goldfish Favorites van…

 

Waarom één dag feesten als het ook een heel jaar kan? 

Yes! Ons jubileumjaar wordt er één in échte #goldfishstyle. 

Welkom terug op ons Goldfish terrazza, waar we jou feestelijk verwelkomen met onze classic mimosa-en-snoepjes-combi, met leuke verrassingen, met superveel enthousiasme en…

met elke maand een Special Goldfish Guest.

De favorieten van…

Hello inspo! Elke maand vragen we een voor ons superdierbare en inspirerende #goldfishguest om een eigen capsulecollectie vol Goldfish favorites samen te stellen. Gingen deze maand helemaal los in onze Gift Shop: illustratrice Axelle Rose Zwartjes en übercutie Gaston! 

 

Klik op de foto's om Axelle's favoriete items te shoppen. 

 

The Goldfish Connection: van de sweaters tot de totes

“Remember de whine/wine sweaters? Dat was een collab voor de zevende verjaardag van de shop en meteen ook de eerste keer dat ik voor Goldfish tekende. De tote bags, de raamdeco, de jaarlijkse set postkaartjes: het is telkens een megaplezier om voor Goldfish te werken. De shop heeft zo’n fijne energie, dat ik er ogenblikkelijk vrolijk van word.”

 

Goldfish love: een inspiratieparadijs

“Telkens ik bij Goldfish binnenstap, zie ik die geweldige overload aan prints en kleuren en dan word ik helemaal blij. Goldfish is een paradijs voor mijn inspiratie. Het lijkt wel alsof ik de vrolijkheid en de sfeer van de shop en de collecties ‘opslorp’. Heel handig, want ik krijg voor mijn ontwerpen altijd carte blanche van Eva (lacht).” 

 

Mijn coup de coeurs: streepjes, streepjes en streepjes

“Ik ben nogal een megafan van ‘een goed streepje’. Nu ik erover nadenk: Gastons kleerkast bestaat bijna exclusief uit streepjes (lacht). Het verbaast dus niet dat FUB een van m’n favoriete Goldfishmerken is.”

 

Voor mij is de Goldfish Gift Shop… zalig quirky 

“Goldfish is een klein winkeltje, maar er zit zo veel in! Ik bedoel: je kan er binnenstappen en bij wijze van spreken een topcadeau vinden voor de hele familie. Een pandaknuffel voor je baby, een set om pins te maken voor je nichtje, een paar oorbellen voor een vriendin, een gek autootje met een hotdog erop voor je neefjes, een megagoeie thermos voor je lief, een haarspeld voor jezelf. Wat ik ook tof vind: geen enkel cadeau is serieus. Zalig hoe quirky de cadeauselectie eigenlijk is. Oh en… jullie geven klanten ook écht een warm gevoel. Daardoor hangt er bij Goldfish een extra fijne sfeer om cadeautjes te shoppen, vind ik.”  

Het perfecte cadeau is… gedurfd

“Ik vind cadeaus geven superleuk. Dat moment waarop iemand je pakje opent en echt zichtbaar en oprecht blij is! Een echt goed cadeau is voor mij nooit braaf of doorsnee. Met een simpele sjaal doe je iedereen misschien wel een béétje plezier, maar nooit echt héél veel. Snap je? Ik vind het geweldig als iemand een gewaagd cadeau voor me uitzoekt. Iets waarvan ik denk: wow, die persoon begrijpt mij écht. Dat is een heel uniek en warm gevoel, dat ik ook graag aan anderen geef.”

 

 

Mijn favoriete Goldfish-cadeautjes-collectie

“Ik selecteerde mijn favoriete cadeautjes vanuit de buik. Zo van: wat maakt mij nu gewoon mégablij? Achteraf ging ik nog eens door m’n selectie en merkte ik op dat er veel grafische elementen tussen zitten. En ook dat ik heel erg ben gegaan voor cosy cadeautjes. Dat hoort voor mij bij de winter: het is een beetje koud buiten, maar jij zit gezellig in de zetel. Samen. Er zit dus zowel voor Gaston als voor mezelf een zalige comfy outfit in mijn capsule. ‘Gezelligheid geven’, dat is toch echt een tof cadeau?”

 

Mijn Happy Birthday Goldfish-wens:

“Goldfish is zo uniek in Mechelen, ik hoop dat jullie er altijd zullen zijn. Stel je voor dat Gaston later bij Goldfish kan gaan shoppen voor zijn kinderen. Dat zou ik zo geweldig vinden!”

 

 

 

Klik hier om Axelle's favoriete items te shoppen.