Tijdens de feestperiode shoppen wij graag local bij onze buren in de Onze Lieve Vrouwstraat.
Omgekeerd geldt dat ook. Daarom geven we jullie deze dagen een blik op het shopping mandje van onze Vijfhoek BFF's.
We laten Supergoods, Lily, My Ex Boyfriend, Hut en Uma los op onze giftshop.

Shop their picks!

Benieuwd wat onze buren shoppen bij Goldfish? Meet Kat, mama van Beau (3j) & zwanger van nummertje 2 en leading lady van My Ex Boyfriend.

Kat: 'Voor Beau koop ik eigenlijk stiekem de cadeautjes die ik zélf wil. Ik ga ervan uit dat moeders en dochters toch dezelfde smaak hebben ;-). Zo ben ik superfan van de nagellakjes van Nailmatic. Mooie sparkly kleurtjes om Beau blij te maken en makkelijk afwasbaar met water en zeep zodat ik niet veel werk heb als ze er genoeg van heeft.

Daarnaast kan ik mijn design loving hartje ophalen aan de kleurrijke collectie van Sunnylife. Hun gezelschapsspelletjes zijn helemaal de max. De klassiekers in een fris jasje, just how I like it. De roze vier op een rij vind ik een must have. Ook leuk dat we nu met Beau al eens samen een gezelschapsspellletje kunnen spelen met de hele familie. Alleen nog even leren om tegen haar verlies te kunnen.'

 

 

Nail Polish Funfair by Nailmatic

Kat: 'Ik hou het geslacht bij mini nummer 2 nog geheim, maar dat houdt me niet tegen van al wat cadeautjes te kiezen voor onder de kerstboom. Beau zal zelfs heel blij zijn dat ze er wat extra mag uitpakken. Het boek 'Wonderwalls' staat hoog op mijn verlanglijstje. Zoveel inspiratie om de babykamer te schilderen op een iets gedurfdere manier, ik kan niet wachten om (mijn man) er (te doen) aan te beginnen! Ook de kerstcollectie van het Mechelse merk 'Dimpel' vind ik onweerstaanbaar. Lama's duiken echt overal op dit seizoen en I love them! Daarnaast zijn de doudou's ook superzacht én made in Mechelen, #2800love!'

 

Wonderwalls by Katrien Vanderlinden

Lulu Doudou by Dimpel


Volop aan het kerstshoppen?
Kom langs in onze winkel in Mechelen en ontdek onze giftshop of shop lekker online op https://goldfish.be/gift-shop