ambassador helena broekaert 

 

Over de outfit

“Helemaal fan van al die leuke wollen breisels voor de winter. Ik combineerde een bouclé gebreid bloomertje en een mutsje van Rylee + Cru – voor extra aaibaarheidsfactor – met een oversized sweater van Bobo Choses en lange sportsokjes van Tinycottons. Dat maakt het geheel dan weer wat stoerder.”

 

De stijl

“Ik hou van een stoere stijl, met meisjesachtige accenten. In een rokje zal je Eddie niet snel zien – eerder in een comfy broekje met een opvallende sweater – maar ik maak met wat roze hier en daar toch graag duidelijk dat ze een meisje is. Door haar naam kan er namelijk al eens verwarring ontstaan (lacht).”

Het gesneuvelde principe

“Roze voor een meisje? Daar zou ik niet aan meedoen. Maar dat voornemen ging er al tijdens mijn zwangerschap aan, toen ik ontdekte dat roze niet per se prinsessig hoefde te zijn, maar het ook stoer meisjesachtig kan. Echt girly-girly wordt het echter nooit: een roze jurk vind ik dan weer van het goede te veel.”

 

Investment pieces

“Aan een leuke, opvallende sweater kan ik best wel wat uitgeven. Omdat ik vind dat een bovenstuk de outfit van zo’n kleintje echt maakt. Een trui springt veel harder in het oog dan een broekje.”

 

Slimme tip

“Mix stoer en schattig voor een meisjesachtige look die niet te braaf oogt. En wees niet bang om er af en toe een stuk uit de jongenscollectie bij te combineren.”

 

Oops I did it again

“Lange sportsokjes en truien zou ik aan de lopende band kunnen kopen. En salopettes eigenlijk ook. Oeps.”

 

#forevergoldfish

“Kocht ik in het begin vooral snel wat stuks online, dan neem ik nu de tijd om outfits uit te zoeken in de winkel. Eddie komt gewoon mee. Dat is handig voor de maat, maar het zorgt er ook voor dat ik trouw blijf aan haar stijl. Ik merk dat ik eigenlijk nooit miskopen doe, als ze erbij is.”

 

When in Mechelen

“Tijdens de vakantiemaanden hebben we veel tijd doorgebracht in de zomerbars Komeet en T’île Malines. Nu vind je ons vooral in de Gouden Vis en bij Beans of Kaffee-Ine voor een koffietje. We maken ook veel fietstochtjes naar het Zennegat. Met Eddie in de elektrische bakfiets en Mia – onze hond – die naast ons meeloopt. Eenmaal aangekomen eten we er de lekkerste Thaise viscurry.”

 

Op reis naar…

“Afgelopen zomervakantie gingen we twee weken kamperen, zonder elektriciteit of stromend water. Niet evident, maar we vonden snel onze draai. Het was zo gezellig: Eddie sliep met haar mini Quechua-tentje in onze tent. Voor ze twee wordt – en de vliegtuigreis dus aanzienlijk duurder – willen we haar graag meenemen naar Thailand of Indonesië.”

 

Bonding time

“Niets leuker dan samen met Eddie in bad gaan. En dat vindt ze zelf ook. Ik neem elke week een foto van haar, als ze in bad zit. De hele collectie hangt op in de badkamer.”

Eddie draagt:

Muts en bloomer van Rylee + Cru

Sweater van Bobo Choses

Sokjes van Tinycottons