CHRISTMAS (THE 2020 EDITION) - ONZE GOLDFISH GIFT SHOPPING TIPS

Cadeautjes kopen en cadeautjes krijgen: dat blijft forever het allerleukste. Maar het is natuurlijk niet gek dat je dit jaar wat in de knoop zit met je giftshopping-strategie. Team Goldfish verzamelde daarom niet alleen de allerleukste cadeautjes (meer dan 400 om precies te zijn!), maar ook een paar handige 2020-shoptips voor je. Cadeaupaniek? Zet deze pakjes dan zeker op je lijstje! 


Het ‘mooi op tijd onder de boom’-pakje. Er zijn niet zo gek veel zekerheden meer in 2020, maar dat de pakketdiensten het dit eindejaar ‘redelijk’ druk zullen hebben, staat vrij vast. Bestel je pakjes ruim op tijd. Reken echt op nog een weekje eerder dan anders.


Het ‘we halen het wel in’-pakje. De bijbehorende knuffel heeft de ontvanger sowieso nog te goed, maar met het cadeautje zelf kan je wel al scoren. Hoe? Op goldfish.be kan je je pakje rechtstreeks versturen naar de gelukkige ontvanger. Mooi ingepakt en voorzien van een persoonlijke boodschap.


Het ‘shop local’-pakje. Je kan je Goldfish-cadeautjes ook online bestellen, en vervolgens (na afspraak) prachtig ingepakt en snel komen ophalen in de winkel. Hoe? Klik bij je bestelling ‘verpakken als kadootje’ aan en verklap ons in het vakje ‘boodschap voor de gelukkige ontvanger’ welk pakje voor welk kindje is. Wij doen het inpakwerk en hangen aan élk pakje een naamkaartje! Yay!


Het ‘stond op je lijstje’-pakje. Lekker handig. Op goldfish.be kunnen de kiddo’s (of hun ouders) zelf een verlanglijstje bij elkaar klikken en vervolgens doormailen naar de familie. 


Het ‘ik denk aan je’-pakje. Ding-dong. You’ve got Goldfish mail! Sorry, maar is er iéts leukers dan een verrassingspakje in de bus? Verras je liefste nichtje, petekind of kleinzoon met een Te Tof Klein Cadeautje. Zomaar. Nu al. Omdat je aan hen denkt.

Het ‘er zit een keimooie tote bag bij’-pakje. Yes! Bij elke aankoop vanaf 100 euro krijg je van ons een prachtige Tote bag van Axelle Rose Zwartjes cadeau!

En omdat we het superfijn vinden dat jullie de kiddo’s willen verrassen met zoveel liefs, warmte en mooie pakjes: FREE SHIPPING FOR ALL!

Thanks for sticking around! Sofie & Eva X