HELLO INSPO

De Goldfish Favorites van…

 

Waarom één dag feesten als het ook een heel jaar kan? 

Yes! Ons jubileumjaar wordt er één in échte #goldfishstyle. 

Welkom terug op ons Goldfish terrazza, waar we jou feestelijk verwelkomen met onze classic mimosa-en-snoepjes-combi, met leuke verrassingen, met superveel enthousiasme en…

met elke maand een Special Goldfish Guest.

Tine Prophete is één van de vrolijke gezichten bij Underwear in Brussel én mama van Bobbie, wiens stijl ze liefkozend-lachend vergelijkt die van met een toeristenvader uit de jaren 90. “Ik vind dat je echt plezier mag beleven aan kleren", lacht ze. En dat valt op. 

 

Zo shoppen wij: “Ik koop wel graag kleren, maar ik ga niet graag shoppen. Iets moet mij overvallen. Dan kom ik ineens een stuk tegen en krijg ik het gevoel dat ik niet zonder kan (lacht). Of dat Bobbie niet zonder kan. Mijn shopgedrag is nogal impulsief. Ik koop bijvoorbeeld nooit twee outfits in één keer. Meer hier en daar iets, op den bots."

Klik op de foto's om Tines favoriete items te shoppen. 

Love deze look: “Ik ga echt hard op mijn gevoel af, dus Bobbie z’n stijl is totaal niet doordacht. Misschien is zijn stijl vrij street? Maar toch zit er ook iets preppy's in? Ik hou wel van dat matchy-matchy gevoel. Dat het topje en het broekje assorti zijn. Ofwel moet het ongelooflijk clashen, met prints en kleuren door elkaar. Ofwel klopt het zo net een beetje te hard. Tot de kousen toe. Ik vind ook dat Bobbie er vaak als een toerist uitziet. Met een hoedje en sloefen: zo’n echte vader-toerist in de jaren 90. Dat is toch een tof silhouetje?! Ik stel me dan voor dat hij in Italië als een kleine toeristenvader overdag de stad bezoekt, en ’s avonds, voor het avondeten, aan de passeggiata begint.”

Outfits kiezen: “Bobbie weet wat hij mooi vindt. En meestal vind ik dat dus ook echt mooi. Is dat dan nature of nurture, vraag ik me af (lacht). Bij Goldfish shop ik meestal online: dan laat ik hem alles op voorhand zien en geeft hij z’n akkoord. ’s Ochtends outfits samenstellen doen we trouwens ook samen. Voornamelijk om te voorkomen dat Bobbie in putje winter in een éponge hotpants naar school gaat.”

Onze Goldfish Favorites Capsule: “Veel dad tourist vibes, veel matchy-matchy outfitjes en clashende prints. Oh en we zijn allebei nogal hard gevallen voor het pak van Raquette: een soort van K-way-vestje met bijpassende short, in beige met felgroen. Te tof!"

t accessoire van het seizoen: “Ik denk dat Bobbie sinds z’n geboorte elke dag een hoofddeksel draagt. Hij staat goed met alles (al zeg ik het zelf, haha), maar dit seizoen zijn we fan van de visor en de bucket hat.”

De Goldfish Connection: “Ik denk dat ik Goldfish al volg van voor Bobbie. En niet per se omdat ik kinderen zo schattig vind (lacht), maar dus echt voor de kleren. Het aanbod bij Goldfish is groot - ze hebben veel merken en stijlen. Maar wat ik heel tof vind - en wat wij zelf in de winkel ook proberen - is dat, eenmaal je bij Goldfish binnenstapt, al die ‘merken’ verdwijnen. Je bent als klant niet bezig met ‘wat is nu van welk merk’, want alles is ‘Goldfish’. De eigenheid, maar ook de liefde, passie en het plezier, dat straalt ervan af!”

Klik hier om Tines favoriete items te shoppen.